Saturday, June 15, 2024
HomeAktueelWorld Congress Consumer International 2015 Brasilia

World Congress Consumer International 2015 Brasilia

Het was een waar spektakel. Patricia Naarden (Secretaris) en Phylicia Alleyne (kantoor medewerker) hebben namens de Consumentenkring het World congress bijgewoond. Hier flankeren ze de nieuw gekozen President van Consumer International Bart Combee
(directeur van de Consumentenbond).

 

Bart is samen met 20 andere leden gekozen in de council van Consumer International.
Wij wensen het team veel sterkte toe en zullen ook onze bijdrage blijven leveren voor verbetering van de positie van consumenten in de wereld en in bijzonder Suriname.
Er zijn veel trainingen gevolgd door Patricia en Phylicia. In de komende periode zullen we wat meer over het congress aan u vertellen. Voor de leden zijn de trainingen en andere documenten be-schikbaar op kantoor,ook is het mogelijk om van gedachten te wisselen over de verschillende onderwerpen met de congressgangers. Ook onze vrienden uit het Caraibisch gebied waren ook goed vertegenwoordig met hen zijn afspraken gemaakt voor een bredere samenwerking op het gebied van consumentebescherming.
Consumentenkring Suriname wenst de totale samenleving, in het bijzonder alle consumenten een zalig Kerst en een voorspoedig 2016 toe.
Neem de tijd om te bezinnen. Leer budgetteren en begin met een eigen moestuin.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Internetbankieren

Banken in Suriname

Lidmaatschap

Recent Comments